Degut a que les restriccions de la COVID-19 són canviants, admetrem les persones registrades en modalitat presencial per ordre de registre fins a arribar al màxim d’aforament permès en el moment de celebrar l’esdeveniment. Quan s’acosti l’esdeveniment enviarem una confirmació a les persones que finalment puguin assistir presencialment.

 

Si ets un/a periodista i estàs interessat/da en cobrir algun dels actes de la Time Use Week, escriu-nos a communication@timeuse.barcelona

  Nom (obligatori)

  Cognoms (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Càrrec (obligatori)

  Organització (obligatori)

  Tipus de registre (obligatori)

  Selecciona tots els actes als que vols assistir: (pels actes descentralitzats no cal inscripció prèvia)

  Dilluns 24 d'octubre

  Dimarts 25 d'octubre

  Dimecres 26 d'octubre

  Dijous 27 d'octubre


  Vols rebre el butlletí trimestral per estar al dia de les novetats i activitats de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society?

  La Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society utilitzarà les vostres dades personals per gestionar el registre a la Time Use Week 2022; enviar informació rellevant respecte a l'esdeveniment; i, si així ho heu indicat, enviar comunicacions. Per utilitzar el vostre dret a accedir, rectificar, suprimir, limitar i oposar les vostres dades personals, podeu contactar-nos a info@timeuse.barcelona.