Degut a que les restriccions de la COVID-19 són canviants, admetrem les persones registrades en modalitat presencial per ordre de registre fins a arribar al màxim d’aforament permès en el moment de celebrar l’esdeveniment. Quan s’acosti l’esdeveniment enviarem una confirmació a les persones que finalment puguin assistir presencialment.

 

Si ets un/a periodista i estàs interessat/da en cobrir algun dels actes de la Time Use Week, escriu-nos a communication@timeuse.barcelona

  Nom (obligatori)
  Cognoms (obligatori)
  El vostre correu electrònic (obligatori)
  Tipus d’organització a la que pertanys (obligatori)
  Nom de l’organització a la que pertanys

  Selecciona tots els actes als que vols assistir:

  Dilluns 25 d'octubre

  Dimarts 26 d'octubre

  Divendres 29 d'octubre


  Vols rebre el butlletí trimestral per estar al dia de les novetats i activitats de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society?

  La Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society utilitzarà les seves dades personals per gestionar el registre a la Time Use Week 2021; enviar informació rellevant respecte a l'esdeveniment; i, si així ho ha indicat, enviar comunicacions sobre l'activitat de l'associació. Per utilitzar el seu dret a accedir, rectificar, suprimir, limitar i oposar les seves dades personals, ens pot contactar a info@timeuse.barcelona.